Publica anunturi gratuite pe Myrochat.

Adauga Anunt Gratuit .Cateva cuvinte despre anunturi-particulari.com : Site-ul Anunturi-particulari.com este un site asociat cu MyRochat pentru a oferi ultilizatorilor si vizitatorilor acestei pagini de chat de cat mai multe informatii si posibilitatea de a vinde sau cumpara produse de la particulari, evitand astfel speculantii si intermediarii.
Anunturi-particulari.com este un site dedicat particularilor ( persoanelor fizice ) pentru vanzarea online: Un loc in care cumparatorii si vanzatorii practic se intanlesc pentru a face schimb de informatii.
Oferim un serviciu gratuit pentru publicarea anunturilor pentru a facilita cumpararea in cel mai simplu mod.
Anunturi-particulari.com este un portal de anunturi publicate gratuit doar de particulari ( persoane fizice ) unde puteti gasi tot ceea ce doriti.
Sistemul nostru este un sistem similar altor site-uri care exista deja pe Internet. Diferenta este ca site-ul nostru ofera un sistem 100 % gratuit si cu dorinta de a satisface nevoile utilizatorilor.
Intrebari frecvente.
Cat costa sa public un anunt pe site-ul anunturi-particulari.com ?
Publicarea anunturilor in anunturi-particulari.com este total gratuita.
Trebuie sa ma inregistrez pentru a publica un anunt ?
Nu! Puteti publica anunturi pe site-ul anunturi-particulari.com fara sa va inregistrati. Anunturi-particulari.com pune la dispozitia utilizatorilor un sistem in care sa le fie cat mai usor sa publice anunturile.
Cate anunturi pot adauga ?
Nu exista o limită de anunturi pe care le poti adauga. Singura restrictie e ca nu se poate publica acelasi anunt de mai multe ori.
Cat timp va sta anuntul meu online ?
Avand in vedere ca anuntul dvs. va respecta Conditii de utilizare a site-ului nostru, anuntul va ramane online pana cand dvs. doriti sa-l stergeti.
Cum public un anunt ?
A vinde in site-ul anunturi-particulari.com este usor, gratuit, sigur si o oportunitate de a face bani din obiecte de care nu mai aveti nevoie.
Pentru a adauga un anunt pe site-ul anunturi-particulari.com trebuie sa urmati pasii prezentati mai jos:
1. Apasati pe link-ul "Vinde"
2. Completati formularul cu datele ofertei: titlu, descriere, categorie, oras, judet, pret. Apoi introduceti informatii de contact si mai multe fotografii.
3. Introduceti codul de cifre si litere din imaginea respectiva. ( AntiSpam )
4. Apasati butonul "Publica Anuntul"
5.Va rugam accesati email-ul pe care l-ati folosit la publicarea anuntului si activati anuntul.
Important: Anuntul nu va fi afisat pana cand nu accesati emailul si activati anuntul. Va rugam nu stergeti email-ul pentru ca va va fi de folos pentru a modifica anuntul sau pentru a sterge anuntul respectiv.
Asta e tot. Bafta tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Top Chaturi Romanesti