Inregistreaza-te gratuit

1. Cum ma inregistrez pentru a beneficea de toate serviciile myrochat ? Inregistreaza-te gratuit
Daca doriti sa va inregistrati pe site-ul noustru myrochat.com va rugam sa accesati ( apasati ) pe link-ul "Inregistreaza-te acum" care se afla sus in pagina. Sau accesati ( apasati ) link-ul "Inscriete Gartis" . La fel o sa observati daca faceti clik sa vizualizati un profil ( o persoana ) o sa fiti automat transferat la pagina www.myrochat.com/signup.php . Inregistrarea se face printr-un simplu formular de cateva casute.
Formularul de inregistrare este foarte simplu si nu toate casutele sunt obligatorii ci doar acelea insemnate cu *
Important: Email-ul dvs nu va fi afisat pe site niciodata. Myrochat ofera utilizatorilor un sistem de mesagerie interna.
Inregistrarea va ia din dimpul dvs. circa 2 min , si cel mai important este ca nu mai este nevoie sa activati contul din email. Si cel mai important este sa nu profitati de acest sistem sa introduceti emai-luri gresite pentru ca cea ce veti face este ca va inselati pe dvs. Ex: nu veti primi niciodata email de la persoanele interesate de dvs, nu veti beneficea de oferte si cadouri si altele. Acest sistem este configurat de acesta manera pentru a facilita inregistrarea si pentru a putea benefiecea de toate optiunile gratuite mai repede.
2. Cum imi schimb adresa de email sau parola ?

Puteti schimba adresa de email si parola pe "Editare profil" care se afla in partea stanga a pagini. Aici puteti modifica unele alte informatii, inclusiv preferintele de cautare, adresa si alte preferinte despre rutina ta de zi cu zi, obiceiuri, hobby-uri etc

Dupa ce ati facut modificarile, faceti clic pe butonul "Adauga" in partea de jos a paginii pentru a salva.
3. Cum pot sa adaug o poze si videoclipuri ?
Pentru a adauga poze va rugam faceti clik pe link-ul din stanga "Administrare Fotografii" . Aici puteti sa adaugati fotografii si sa alegeti daca doriti ca fotografiile dvs sa fie publice ( adica se le poata vedea toti utilizatorii inregistrati pe myrochat ) sau privat unde introduceti o parola, prin urmare daca introduceti o parola fotografia nu poate fi vazuta de oricine doar de utilizatori pe care le oferi tu acea parola. puteti vizualiza fotografiile dvs. de la "Galeria pozelor mele" din partea stanga.
Iar pentru a adauga videoclipuri va rugam faceti clik pe link-ul din stanga "Galeria mea video". Aici puteti adauga videoclipori si la fel aveti optiunea de a selecta videoclipul introdus ca public sau privat intruducand o parola.
Cel mai important este ca sa respectati termenii si conditiile de adaugarea videoclipurilor si fotografiilor:
Va rog sa numai puneti fotografii obscene sunt contra la Legii cod 20898 art.3098 .Daca se mai intampla nu o sa va mai puteti inregistra niciodata.
4. Cum caut/gasesc fete/baieti,cupluri,grupuri pe myrochat ?
Daca doriti sa cautati fete,baieti,cupluri sau grupuri myrochat va pune la dispozitie un formular de cautare rapida ce se afla in partea dreapta sus, si un formular de cautare detaliata cel puteti accesa facand clik pe link-ul din stanga "Cautare profil".
Utilizarea sistemului de cautare rapida va permite sa gasiti usor pe alti membri inregistrati in sistemul myrochat, iar cautare avansata va permite sa alegeti mai multe optiuni diferite si potrivite pe placul dvs.
Sistemul va permite sa salvati aceasta cautare astfel incat sa puteti utiliza din nou aceeasi cautare cu usurinta.

5. Ce optiuni sunt la "Listele mele" ?
La categoria "Listele mele" puteti sa creati propria dvs. lista de prieteni, lista de iubiti/e, lista de persoane interzise, lista de vizualizari si lista de Wink-uri. Lista de prieteni va permite sa adaugati doar persoane care considerati dvs ca sunt buni prieteni. Lista de iubiti/e va permite sa adaugati doar persoane pe care le aveti mai deosebite sentimental sau le considerati iubiti/e. Lista persoanelor interzise va permite sa adaugati doar acele persoane pe care v-au creat numai neplaceri, prin urmare dvs. apareti invizibil/a pentru aceste persoane. Lista vizualizarilor va permite sa verificati ce peroane au vizualizat profilul dvs. Iar lista de wink-uri va permite sa vizualizati persoanele care au trimis un wink.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Top Chaturi Romanesti

  • Moneda Aur de Vanzare - Moneda de Vanzare – Moneda Aur, British Sovereign, 22 K, 7.9881 g. De ce sa investesti in aur? Valoarea aurului vine dintr-o combinatie unica de caracteris...
  • Moneda de Vanzare - Moneda de Vanzare – Moneda aur, British Sovereign, 22 K, 7.9881 g. De ce sa investesti in aur? Valoarea aurului vine dintr-o combinatie unica de ca Citește ...
  • Moneda de Vanzare - Moneda de Vanzare – Moneda aur, British Sovereign, 22 K, 7.9881 g. De ce sa investesti in aur? Valoarea aurului vine dintr-o combinatie unica de caracter...
  • Forum Chat Online Gratis - Bine ati venit pe Forum Chat Online Gratis, locul unde romanii din intreaga lume se intalnesc si se distreaza. Alegeti tema de discutie pentru ziua de as...
  • Sarbatori Fericite - Comunitatea www.chatgratis.ro va ureaza Sarbatori Fericite! Cu ocazia Sarbatorilor de iarna va dorim o vacanta plina de liniste, odihna, pace sufleteasca...