Articole de pe Myrochat Forum

Articole de pe Myrochat Forum:  Pe Forumul Myrochat gasiti articole dintre cele mai diverse, iar disctractia si glumele cu bun simt sunt obligatorii. Am publicat aicisea cateva articole de pe Myrochat Forum pentru ca sunt atat de multe incat le-am uitat! Scopul nostru nu este imperecherea romilor, pentru ca berea este calda, dar ce spun eu calda, este fierbinte ca vinul fiert!
Myrochat Forum Gratuit - Forum si Chat
Si pentru berea e fierbinte, fetele este lesinate de la inghetaturi, iarba verde si tiribombe, recomand bautura racoritoare "Suc Negru Original" de la Coca Cola sau Pepsi.
Pentru baietii care inca nu este lesinati le recomand concursul de indemanare artistica "Kum Fu cu Halberile" cu mainile goale in gala internationala "La Butoaie" din Comuna Carciumeni, satul Tiscovina !
Pentru inscrieri vizitati http://myrochat.forumgratuit.ro, intrarea este Moca (moca = fara sa platesti, adica Gratis), asa ca va raman bani pentru a cumpara iubitei o poseta din piele de cauciuc, respectiv expadrile nikee de fotbal pentru iubitul tau fotbalistul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Top Chaturi Romanesti