Cum functioneaza Google Adsense?

Cum functioneaza Google Adsense? Afla pe Forumul Myrochat cum sa faci bani cu Google AdSense si avantajele inscrierii in Google Adsense!

Google Adsense iti pune la dispozitie un numar foarte mare de formate (dimensiuni) de reclame imagine, text si in format video. Inserarea reclamelor de la Google Adsense in pagina este foarte usoara!
  • In contul Google Adsense tu specifici tipul de reclama, formatul si culorile dupa care se genereaza, un cod pe care il inserezi in paginile tale - unde vrei ca reclama sa fie afisata. Poti folosi acelasi cod pentru orice site al tau - nu mai este nevoie sa astepti raspunsul daca este acceptat al doilea site.
De fiecare data cand pagina este vizualizata, bot-ul Adsense preia informatii de la Google, si astfel stie ce reclame sa listeze. Daca pagina nu este inscrisa in motorul de cautare Google atunci bot-ul va scana pagina pentru a determina ce reclame relevante sa afiseze. Bot-ul Adsense poate fi usor identificat in log-urile server-ului pentru ca este denumit: Mediapartners Google/L.1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Top Chaturi Romanesti