RCA IEFTIN

RCA Ieftin - Calcul Asigurari RCA si CASCO - Comparati tarifele tuturor societatilor de asigurare si sa alegeti cea mai ieftina asigurare RCA din Romania!
In momentul in care va trebui sa va reinnoiti RCA-ul ce cautati cu predilectie?
calcul asigurari ieftineUn RCA ieftin care sa va ofere siguranta in momentul producerii unui eveniment rutier neplacut.

Sunteti in cautarea unui RCA Ieftin? Noi suntem solutia cautarilor dumneavoastra pentru un RCA ieftin!
Va putem calcula rapid si eficient tariful politei RCA, apoi puteti alege in cunostinta de cauza, in asa fel incat veti fi sigur ca ati gasit cea mai buna optiune pentru masina si evident pentru buzunarul dumneavoastra.

Dupa cum stiti pretul asigurarilor RCA este mai mereu in crestere, de aceea am venit in intimpinarea acestui deziderat cu reduceri de pana la 15% din costul total al asigurarii incheiate prin intermediul nostru.
Pentru a beneficia de aceste reduceri maximale va punem la dispozilie calculatorul RCA, prin intermediul caruia puteti calcula rapid tariful politei RCA oferit de companiile de asigurari din Romania.
Ne puteti gasi pe Twitter Calcul Asigurari

Pentru a afla tariful asigurarii RCA si a obtine un RCA ieftin sunt necesare:

 • Completarea corecta cu datele propietarului autoturismului (persoana fizica sau juridica), iar pe de alta parte cu datele autoturismului care urmeaza sa fie asigurat. 
 • Conducatorul auto trebuie sa specifice de cand detine permis de conducere, localitatea de domiciliu, daca are sau nu copii in intretinere, daca se incadreaza in una dintre urmatoarele categorii sociale: pensionar / bugetar / student, in functie de care poate beneficia de reduceri pentru obtinerea unui RCA Ieftin
 • In ceea ce priveste masina care va fi asigurata, sunt necesare informatii precum: marca, model, capacitate cilindrica, tipul de combustibil folosit, seria de sasiu si altele.
 • Dupa ce ati introdus datele necesare calcularii primei de asigurare si obtineti lista cu tarife va puteti alege cel mai ieftin RCA, iar noi ne ocupam sa o primiti prin curier acasa, cu livrare gratuita. Atat de simplu!

RCA Ieftin: Principalii factori care influenteaza pretul unui RCA:

 • Statul roman stabileste anual valoarea pretului minim pentru polita RCA 
 • Varsta soferului. Pentru persoanele cu varsta sub 30 de ani, tariful RCA poate fi cu 50% mai mare decat pentru un sofer mai in varsta. 
 • Sistemul bonus-malus influenteaza pretul RCA in felul urmator :daca un sofer a cauzat daune aferente asigurarii RCA va plati mai mult petru prima de asigurare, daca nu a cauzat accidente, va beneficia de reducere. 
 • Localitatea in care a fost imatriculat autovehiculul. Zonele cu risc crescut de accident sunt urmatoarele: Braila, Iasi,  Arges, Sibiu, Constanta, Galati, Brasov, Bacau, Neamt, Timis, Satu Mare si Dolj, iar cele cu risc scazut sunt: Hunedoara, Buzau, Gorj, Ialomita, Suceava, Tulcea, Alba, Vrancea, Vaslui, Mures si Prahova.
 • Gradul de uzura si tipul masinii influenteaza de asemenea pretul politei. 
 • Scopul in care este folosita masina. Pretul prentru RCA este diferit pentru o masina folosita in interes de serviciu fata de pretul pentru o masina folosita in interes personal. 
 • Numarul amenzilor de circulatie poate sa influenteze de asemenea pretul asigurarii. 
 • Ocupatia soferului. Se aplica reduceri pentru bugetari, pensionari si studenti.
 •  De asemenea, reducerile suplimentare la prima RCA se aplica si persoanelor aflate in somaj, daca au copii in intretinere, precum si celor care isi desfasoara activitatea intr-o institutie cu actionariat de stat.
cuvinte cheie:  RCA Ieftin Online, RCA Ieftin, RCA, Calcul Asigurari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Top Chaturi Romanesti

 • Moneda Aur de Vanzare - Moneda de Vanzare – Moneda Aur, British Sovereign, 22 K, 7.9881 g. De ce sa investesti in aur? Valoarea aurului vine dintr-o combinatie unica de caracteris...
 • Moneda de Vanzare - Moneda de Vanzare – Moneda aur, British Sovereign, 22 K, 7.9881 g. De ce sa investesti in aur? Valoarea aurului vine dintr-o combinatie unica de ca Citește ...
 • Moneda de Vanzare - Moneda de Vanzare – Moneda aur, British Sovereign, 22 K, 7.9881 g. De ce sa investesti in aur? Valoarea aurului vine dintr-o combinatie unica de caracter...
 • Forum Chat Online Gratis - Bine ati venit pe Forum Chat Online Gratis, locul unde romanii din intreaga lume se intalnesc si se distreaza. Alegeti tema de discutie pentru ziua de as...
 • Sarbatori Fericite - Comunitatea www.chatgratis.ro va ureaza Sarbatori Fericite! Cu ocazia Sarbatorilor de iarna va dorim o vacanta plina de liniste, odihna, pace sufleteasca...