Eurovision 2010

Eurovision se termina astazi si cu totii ne intrebam cine va fi castigatorul? In aceasta seara de gala are loc finala celei de-a 55 editie al festivalului EUROVISION unde 25 de tari se lupta pentru a triumfa pe scena din Oslo. Cei patru membri ai Big Four care au deja locul asigurat la Eurovision: Spania, Franţa, Marea Britanie, Germania şi Norvegia ca ţară gazdă li se alatura si celelalte ţări care trebuiau să concureze în două semifinale pentru a ajunge la dans mare finală.
In prima semifinala s-a clasat Islanda, Albania, Belgia, Serbia, Belarus, Portugalia, Rusia, Grecia, Moldova si Bosnia si a doua semifinala  Georgia, Ucraina, Turcia, Israel, Irlanda, Cipru, Azerbaidjan, România, Armenia şi Danemarca.
Romania va fi reprezentata la editia din acest an a concursului Eurovision de catre Paula Seling & Ovi - "Playing with fire" care a ocupat prima pozitie in topului realizat de Asociatia OGAE Rest of the World, si speram ca aceasta pozitie sa o detina si la finalu concursului.


Paula Seling & Ovi - Playing with fire

Un comentariu:

  1. super tare melodia, trebuiau sa castige, dar eurovisionul asta este asa cum este se voteaza ........ politic si geografic

    RăspundețiȘtergere

Top Chaturi Romanesti